Testing

We werken voor een uitgebreid portfolio aan opdrachtgevers, van bijvoorbeeld banken en overheidsinstellingen tot zorginstellingen, met allemaal zeer verschillende applicatielandschappen. Daarbinnen verbeteren we constant onderdelen, die we vervolgens testen via een eigen testaanpak: TMap. We testen niet alleen handmatig, maar ook geautomatiseerd. Hiervoor gebruiken we tools als Selenium en Protractor, vaak ondersteund door Java, of JavaScript. Dus kennis van deze programmeertalen is erg handig.
Vacatures in Testing
Testing
in
Kies een sector
als
Kies werkervaring
Ga naar mijn wereld

Wat we doen

Ons doel met testen? Kwaliteitscontrole. Met testen stellen we vast en bewijzen we dat de software (non) functioneel aan de eisen van de opdrachtgever voldoet. We zoeken naar afwijkingen op het ontwerp en helpen om die vervolgens op te lossen. Dit geeft onze klant vertrouwen in de kwaliteit van het eindproduct. We voeren o.a. regressietesten uit om de kwaliteit te waarborgen. Daarmee checken we of de niet aangepaste applicatieonderdelen nog steeds juist werken. Zo blijft ook na oplevering van het product het vertrouwen in de kwaliteit bestaan. Dankzij onze geautomatiseerde aanpak verlagen we de time to market.

Opleidingen

Voor de startende tester bieden we de Testing Masterclass. Een opleidingstraject waarin je alles leert wat je moet weten voor je eerste opdracht als Tester. O.a. de volgende trainingen komen aan bod:
  • Testen in Theorie en Praktijk
  • TMAP
  • Suite Test
  • Engineer Test
  • Automation Fundamentals

Als meer ervaren Tester ben je natuurlijk nog niet uitgeleerd. Veel gevolgde trainingen zijn dan:
  • Java Basics
  • Selenium Cucumber Webdriver
  • leading SAFe (Scaled Agile Framework)

Interessant voor jou?

Ben jij van totaalplaatjes en vind je tegelijk details interessant, dan is testautomatisering ideaal. Want jij ziet een veel groter deel van de applicatie dan de Developer. Zo houd je een goed overzicht over het product en de werking ervan. Tegelijkertijd leer je van en werk je technisch met de code. Dankzij dit inzicht krijgt de business van jou een realistische terugkoppeling over de kwaliteit van de ontwikkeling en implementatie. Het maakt jou de ideale verbinding tussen Developers en Business Analisten/Product Owners.