2 1 3

Management consulting

In deze continu veranderende (digitale) wereld moeten organisaties snel kunnen inspelen op hun omgeving. Want je wilt tenslotte niets liever dan succesvol zijn én blijven. Soms kunnen de organisaties hier wel wat extra hulp bij gebruiken. Of het nu gaat om een onafhankelijk blik of juist een speciale expertise.
Vacatures in Management consulting
Management consulting
in
Kies een sector
als
Kies werkervaring
Ga

Als management consultant word je niet ingezet als een organisatie goed op koers ligt en alles vlekkeloos verloopt. Juist bij complexe vraagstukken of als een organisatie een (grote) verandering moet ondergaan, kom jij om de hoek kijken. Je levert dus echt een impactvolle bijdrage aan een organisatie.

We hebben binnen Management Consulting onder andere de volgende kennisgebieden waarbinnen je als consultant aan de slag gaat.

 • Accelerated Solutions Environment
 • Digital Strategy & Transformation
 • Business, Technology & Innovation
 • Cybersecurity & Risk
 • Financial Transformation
 • Corporate Strategy
 • Digital HR
 • Supply Chain Management
 • Transformation Program Management
 • Digital Banking
 • Insights and Data
 • Digital Customer Experience

Wat we doen

Wij helpen klanten van strategie tot aan de implementatie. Onze nationale en internationale opdrachtgevers kunnen rekenen op onze volledig ondersteuning. Zo helpen we bijvoorbeeld de ene keer bij het neerzetten van een nieuwe visie, strategie of bedrijfsproces en het soort leiderschap dat daarbij hoort. En een andere keer weer bij het maken en uitvoeren van een plan voor het verzamelen en gebruiken van data of het doorvoeren van nieuwe securityrichtlijnen over de hele organisatie. Door de verschillende projecten en type organisaties is geen opdracht hetzelfde.

Opleidingen

The institute

Ga je bij ons aan de slag als consultant? Dan gooien wij jou natuurlijk niet meteen in het diepe. Met het uitgebreide programma van The Institute helpen wij je namelijk op weg met verschillende cursussen, opleidingen en trainingen on-the-job. En hadden we al verteld dat het een internationaal programma is? Je leert dus ook meteen hoe het is om te werken in een internationale consulting omgeving samen met Young Professionals uit Nederland, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. De trainingen en opleidingen vinden dus niet alleen in Nederland plaats.

Capgemini Academy en Capgemini University

Werk je al een tijdje als consultant? Dan sla je The Institute over en ga je bij ons meteen aan de slag met verschillende (internationale) opdrachten. Je hebt tenslotte al aardig wat kennis en ervaring op zak. Maar ook als medior of senior ben je natuurlijk nooit uitgeleerd. Daarbij is het ook handig om in deze snel veranderende wereld je kennis continu bij te houden. Daarom krijg je bij ons uitgebreid de mogelijkheid om trainingen en opleidingen te volgen van onze specialisten, via onze Capgemini Academy in Nederland of Capgemini University in de buurt van Parijs.

Interessant voor jou?

Je adviseert en helpt het hoger management en de directie op strategisch niveau. Wat het werk zo leuk maakt is dat het enorm afwisselend is en men echt vertrouwd op jouw expertise. Je bent tenslotte hun blik van buitenaf en schakelen je in om echt verandering aan te brengen. Al is het soms maar een hele kleine verandering heel goed doen. De impact kan dan al enorm zijn. Daarbij werk je samen in gemixte teams van collega consultants en interne medewerkers van de organisatie. En juist dat laatste, maakt werken als consultant bij Capgemini ook zo uniek. Benieuwd naar jouw mogelijkheden? Kijk dan bij de openstaande vacatures.