2 1 3

Management consulting

Onze klanten willen graag hun succes vergroten. Daarom hebben ze strategische en operationele vraagstukken. Ben je Management Consultant, dan ben jij degene die deze organisaties verder helpt. Niet alleen met advies, maar ook met daadwerkelijke realisatie.
Vacatures in Management consulting
Management consulting
in
Kies een sector
als
Kies werkervaring
Ga naar mijn wereld

Wat we doen

Je werkt in een team van consultants met diverse expertises, achtergronden en ervaringsniveau. Samen inspireer je Nederlandse en internationale klanten om hun visie en strategie concreet te maken. Capgemini Consultants onderscheiden zich door nadruk te leggen op advies én implementatie. Je hecht waarde aan het in praktijk brengen van advies, altijd in samenwerking met de klant. Je zet nieuwe producten en diensten op, implementeert nieuwe processen en werkwijzen. Zo verander je de interactie met klanten, leveranciers en/of medewerkers, creëer je nieuwe systemen en verbeter je het gebruik daarvan. Je realiseert wat je adviseert.

The Institute

Bekijk de video en ontdek hoe je als Consultant bij Capgemini Consulting steeds wordt uitgedaagd het beste uit jezelf te halen. Met collega's overal binnen West-Europa.

Interessant voor jou?

Bij ons krijg je de kans om continu te werken aan een gezamenlijke visie op trends en vernieuwing in je vakgebied, samen met je collega’s. Bovendien heb je de vrijheid om jezelf optimaal te ontwikkelen. Zo haal je uit elke opdracht het beste voor de klant en voor jezelf. Als Capgemini consultant heb je impact, elke dag weer!