ERP (o.a. Oracle, SAP)

ERP staat voor Enterprise Resource Planning. Anders gezegd is dit de wereld van pakketimplementaties voor processen als finance, procurement, logistiek, HR en nog veel meer. In generieke zin staat het implementeren van ERP-pakketten, als aanpak, naast het realiseren van maatwerksystemen. In veel gevallen is het een combinatie. We werken met ERP-pakketten van meerdere leveranciers. De belangrijkste zijn SAP, Oracle, NetSuite en Unit4. En natuurlijk werken we nauw samen met deze partners, in business development, opleidingen en ook op onze projecten.
Vacatures in ERP
ERP (o.a. Oracle, SAP)
in
Kies een sector
als
Kies werkervaring
Ga naar mijn wereld

Wat we doen

Als ERP-consultant werk je altijd op het snijvlak van business en ICT. Vanuit je kennis van het pakket werk je samen met de klant om de juiste requirements boven tafel te halen. Zo help je organisaties om te digitaliseren, wat steeds belangrijker is in de concurrentiestrijd. Als Consultants helpen we zo onze opdrachtgevers om hun digitale transformatie vorm te geven en uit te voeren. Daarbij werken we met de nieuwste techonolieën en producten, zoals SAP Leonardo, SAP/4Hana, Oracle DCX, Oracle Policy Automation, Procurement Cloud, Finance Cloud en NetSuite, Mobile.

Opleidingen

Als je bij ons start, bieden wij jou diverse masterclasses. Dit is een opleidingstraject waarin je alles leert wat je moet weten voor je eerste opdracht. Ook als je al wat meer ervaring hebt zijn er volop mogelijkheden om je verder te ontwikkelen.

Je kunt o.a. de volgende trainingen volgen:

  • SAP ECC Getting Acquainted modules
  • Young professional Oracle curriculum
  • Retail Masterclass
  • Java SE 8 Oracle Certified Associate training
  • SAP TechEd debrief
  • Oracle Open World Debrief
  • Oracle SOA Masterclass
  • SAP SuccessFactors of SAP Azure curriculum

Interessant voor jou?

Je werkt met kennis van klantprocessen (denk aan finance of logistieke processen), kennis over het pakket van de ERP-leverancier en inzichten in change management. Waar je kennis nog niet optimaal is, kun je het bijspijkeren via ons all-you-can-train-programma. Een enorme hoeveelheid trainingen en opleidingen die volledig tot je beschikking staan. De wereld van ERP is sterk aan het veranderen vanwege digitale innovatie en de omslag naar cloudgebaseerde oplossingen. Genoeg dynamiek dus als je in dit werkveld werkt.