2 1 3

Cybersecurity

Een stilgevallen productie door een hack, een datalek waardoor vertrouwelijke informatie op straat ligt of een website die platligt door een cyberaanval. Geen enkele organisatie zit daarop te wachten. Maar in de digitale wereld van nu liggen er meer risico’s op de loer. En digitale veiligheid is dan ook een absolute randvoorwaarde voor onze klanten. Daarom wordt de vraag naar cybersecurity specialisten steeds groter.
Vacatures in Cybersecurity
Cybersecurity
in
Kies een sector
als
Kies werkervaring
Ga
Onze opdrachtgevers willen hun processen, data, informatievoorziening en netwerken, zo goed mogelijk beveiligen. Als cybersecurity consultant help je de organisatie bij het in kaart brengen van de belangen en bedreigingen. Je analyseert de risico’s en adviseert over de maatregelen die getroffen kunnen worden. En zorg je er eventueel ook voor dat de technische maatregelen worden getoetst, gerealiseerd en gecontroleerd.

Wat we doen

Naast het bieden van de nieuwste technologieën, geven we onze klanten ook informatie en advies. Tenslotte is de noodzaak van Security vrijwel net zo belangrijk als de uitvoer ervan. Omdat we nauw samenwerken met de meest toonaangevende leveranciers van securityproducten beschikken we over veel kennis. Deze kunnen we weer direct inzetten bij onze klanten. Daarnaast leveren we wereldwijd SOC-diensten van waaruit wij onze klanten monitoren en beveiligen. Met meer dan 250 cybersecurity consultants in Nederland en 3000+ wereldwijd kun je wel stellen dat we cybersecurity serieus nemen.

Opleidingen

Voor de startende Cybersecurity consultant bieden we de diverse opleidingen waarin je alles leert wat je moet weten voor je eerste opdracht. O.a. de volgende trainingen worden aangeboden:

  • Cyber Security Awareness         
  • Information Security Foundation (ISFS)
  • Information Security Management Professional (ISMAS)

Als meer ervaren Cybersecurity consultant ben je natuurlijk ook nog niet uitgeleerd.
Veel gevolgde trainingen zijn dan:

  • Systems Security Certified Practitioner - SSCP   
  • Certified in the Governance of Enterprise IT - CGEIT
  • Certified Risk Manager with an introduction to methodologies of risk - ISO 27005

Interessant voor jou?

Of het nu gaat om succesvol security awareness programma, een ijzersterk wachtwoord of een veilige cloud omgeving waar de core business van een klant op draait. Als het gaat om cybersecurity ben jij het aangewezen persoon. Je brengt graag risico’s in kaart en zorgt ervoor dat een organisatie alle nodige maatregelen heeft getroffen. Omdat cybercriminelen, statelijke actoren en hackers ook niet stilzitten, is het goed om jezelf te blijven ontwikkelen. Daarom kun je via Capgemini verschillende trainingen en opleidingen volgen om de beste in jouw vak te worden.