2 1 3

Meet the women of testing | 23 juni 2021

Wil je weten hoe het is om te werken als Test Engineer bij Capgemini? Aan wat voor uitdagende projecten we werken? Ontmoet op 23 juni onze vrouwen die je kennis laten maken met Capgemini en ervaar hoe het is om bij ons te werken als tester. Meet the women of testing and join us!

Wat kun je verwachten?

Tijdens dit event maak je kennis met de vrouwen van de testing practice van Capgemini. We vertellen je alle ins-en-outs over het consultancy vak als software tester. Ook vertellen we je over de tools waarmee we werken en welke skills je nodig hebt zodat je een beeld krijgt hoe we werken in de praktijk. (Het is echt geen sector voor louter mannen!). Zijn nog niet al je vragen beantwoord? Geen zorgen, we sluiten af met een Q&A waarin jij al je vragen aan ons kunt stellen.

Wat gaan we doen?

14:45 Digitale inloop
15:00 – 15:15 Opening
15:15 – 16:00 A day in the life of Emma & Karmen
16:00 – 16:25 Skills & Affiniteit met Emmelie
16:25 – 16:45 Q&A en afsluiting

Voor wie is het 'Meet the women of testing' event?

Vraag jij je af of een carrière in het testvak iets voor jou is? En zit je aan het einde van je HBO-/WO- Bachelor of Master opleiding óf ben je net afgestudeerd? Dan is dit evenement het perfecte moment om te ontdekken wat werken als tester inhoudt. Ontdek hoe een dag als tester eruit kan zien, welke skills belangrijk zijn om het werk te kunnen doen en leer de vrouwen van de testing practice persoonlijk kennen! Dus overweeg jij een carrière als tester? Meld je dan nu aan!

Je kunt je inschrijven tot en met 22 juni. 

Aanmelden

Meld je aan voor het evenement.