2 1 3

Women in Data

Ambieer jij een carrière in data en wil je meer te weten komen over de afdeling Insights & Data binnen Capgemini? Schrijf je dan nu in voor het Women in Data event van 12 maart 2021!

Wat gaan we doen?

Tijdens deze middag staan onze collega’s klaar om hun ervaring te delen. Daarnaast wordt er een interactieve personal branding workshop georganiseerd, waarbij jij leert hoe je jezelf het beste online kunt presenteren.  Hierna is er tijd om al je vragen te  stellen aan een aantal Insights & Data collega’s. Tot slot sturen wij een mooie herinnering aan dit event naar jou toe!

Programma 12 maart 2021:

15:00 - 15:10 Opening

15:10 - 15:45  Inspirerende spreker
15:45 - 16:30 Workshop online personal branding
16:30 - 17:00 Q&A Insights & Data panel

Voor wie is dit evenement?

Wij zien graag een goede vertegenwoordiging van verschillende groepen binnen Insights & Data. Door middel van dit event willen wij mensen inspireren en laten zien dat er ook vrouwelijke rolmodellen werken binnen de afdeling Insights & Data. Tevens is dit je kans om meer te leren over hoe je jezelf het beste kunt presenteren in de online wereld.   

Het event is speciaal voor degenen die affiniteit hebben met Data waarbij het niet uitmaakt of je net komt kijken of dat je al jaren ervaring hebt.

Dus, heb jij aantoonbare affiniteit met Data ? Meld je dan nu aan!


Je kunt je inschrijven voor onze Virtual Women in Data evenement tot en met 9 maart 2021.

Aanmelden

Meld je aan voor het evenement.