2 1 3

Sollicitatie workshop

Aangenomen worden voor jouw droombaan gaat natuurlijk niet vanzelf. Je moet kunnen aantonen dat jij de ideale kandidaat bent. Een belangrijk onderdeel hiervan is het sollicitatiegesprek. Om niets aan het toeval over te laten helpen wij je graag bij de voorbereiding op deze gesprekken. Wil jij een super indruk achterlaten? Dan is deze workshop op 17 maart perfect voor jou!

Wat kun je verwachten?

Tijdens deze workshop, gegeven door onze recruiters Gizem & Lillian, gaan we dieper in op de verschillende fases van het sollicitatiegesprek. Hoe is het sollicitatiegesprek opgebouwd? Welke vragen kun je verwachten? Wat zijn de do’s & dont’s tijdens het sollicitatiegesprek? Daarnaast vertelt een hiring manager je alles over wat hij of zij tijdens een sollicitatiegesprek wil weten van een sollicitant. Je krijgt verschillende tips & tricks zodat jij helemaal klaar bent om de sollicitatiegesprekken aan te gaan. Natuurlijk krijg je de kans om al je vragen te stellen!


 

Wat gaan we doen?

Programma:

16:00 – 16:10: Introductie
16:10 – 16:25: Opbouw sollicitatiegesprek
16:25 – 16:45: Do’s & dont’s
16:45 – 17:00: Waar let een hiring manager op?
17:00 – 17:15: Q&A

Dus, zit je aan het einde van je hbo-/wo- bachelor of master opleiding, óf ben je net afgestudeerd? Heb je daarnaast aantoonbare affiniteit met IT door je studie of hobby én overweeg je een carrière in IT consulting? Meld je dan nu aan!

Je kunt je inschrijven tot en met 15 maart.

Aanmelden

Meld je aan voor het evenement.