2 1 3

Inhousedag pensioen project (virtueel)

Benieuwd naar de mogelijkheden als junior pensioenspecialist? Op 12 juni organiseert Capgemini een virtuele inhousedag waarin wij je alles vertellen over de organisatie en onze mensen. Daarnaast kom je alles te weten over de functie en de ontwikkelmogelijkheden. Meld je nu aan en wie weet verwelkomen wij jou binnenkort als collega!

Ben jij een Young Professional of ben jij toe aan een nieuwe uitdaging in de wereld van pensioenen? Tijdens deze virtuele sessie kun je al je vragen stellen en collega's ontmoeten die werken bij Capgemini.

Een leuke functie?... √ Check!
Goede arbeidsvoorwaarden?... √ Check!
Opleidingen & doorgroeimogelijkheden?... √ Check!
Een leuke organisatie en fijne werksfeer?... Geen idee!

De functie, arbeidsvoorwaarden en je doorgroeimogelijkheden zijn belangrijk aspecten bij de keuze voor een baan. Maar misschien wel nòg belangrijker is het gevoel dat je hebt bij een organisatie. Daarom organiseren wij de Capgemini Inhousedag pensioen project om jou hier meer over te kunnen vertellen. Tijdens deze dag vertellen we je meer over Capgemini als bedrijf, de mensen, de cultuur en kun je vragen stellen over hoe het is om bij ons te werken. Zo heb je uiteindelijk écht een goed beeld om een keuze te maken!

Hoe de dag eruit ziet? De dag begint om 13:00 uur met een korte kennismaking en presentatie over Capgemini. Daarna krijg je inhoudelijk meer informatie over de functie en kan je na afloop vragen stellen. We sluiten de dag vervolgens af door je te informeren over de sollicitatieprocedure. De virtuele inhousedag duurt tot ongeveer 15:00 uur. Benieuwd? Meld je dan hieronder aan!

Aanmelden

Meld je aan voor het evenement.