2 1 3

Wij maken Nederland veilig en wendbaar door IT. Doe je mee?

Ben jij benieuwd hoe Capgemini met behulp van technologie Nederland veilig en wendbaar houdt? Wil je daarnaast weten hoe jij zelf als (medior/senior) business analist binnen Capgemini kunt bijdragen aan een veiliger Nederland? Meld je dan aan voor deze sessie!
 

Wij maken Nederland veilig en wendbaar door IT. Doe je mee?

Deze bijzondere periode vraagt veel van de wendbaarheid van organisaties. Zeker in het openbare orde en veiligheid domein ligt er een grote opgave om Nederland veilig te houden in een tijd van versnelde digitalisering en grotere dreigingen.

Ben jij benieuwd hoe Capgemini met behulp van technologie Nederland veilig en wendbaar houdt?
Wil je daarnaast weten hoe jij zelf als (medior/senior) business analist binnen Capgemini kunt bijdragen aan een veiliger Nederland? Meld je dan aan voor deze sessie! 

Wanneer?
Datum: Donderdag 23 september 2021
Tijd: 16:00 - 17:00 uur

Wat kun je verwachten?
Aan de hand van het Trends in Veiligheid visierapport 2021, uitgebracht door experts binnen Capgemini, word je in een uurtje meegenomen in de wereld van vernieuwing en verandering in het veiligheidsdomein.
Daarnaast maak je kennis met enkele business analisten binnen Capgemini en ontdek je aan welke uitdagende projecten zij werken.

Business & Technology Services
Onze BTS (Business & Technology Services) practice binnen Capgemini werkt, met in totaal 350 business analisten, architecten en projectmanagers, op het snijvlak van business en IT.
Binnen de OOV (Openbare Orde & Veiligheid) marktgroep focussen we met een enthousiaste club collega’s op oplossingen voor een veiliger Nederland.  

Dus.. heb jij minimaal 3 jaar ervaring, ben jij op zoek naar een plek waar je jouw interesse in technologie en innovatie kunt toepassen én bij kunt dragen aan een veiliger Nederland? Dan ontmoeten we je graag tijdens deze sessie!

 

[Op basis van relevante werkervaring wordt een deelnemers selectie gemaakt]

Aanmelden

Meld je aan voor het evenement.