2 1 3

Front End – WebGL & Angular Connect

Heb je interesse in Front end development, en de nieuwste technologieën hieromtrent? We nemen je mee in WebGL & Data visualisation. Ook blikken we terug op het AngularConnect event.

Leer en inspireer!

Tijdens dit event gaan we in op twee onderwerpen. Tijdens deze interactieve avond nemen onze technische collega’s je mee, en gaan we in gesprek over de uitdagingen en mogelijkheden die de toekomst brengt.

Angular Connect

Twee dagen, meer dan 1000 Angular ontwikkelaars en ruim 40 sprekers (inclusief bekende sprekers als John Papa en Joe Eames). AngularConnect, gehouden in London, is de grootste conferentie in Europa over het veelgebruikte front-end framework Angular. Olaf van Venetie en Jasper Massink bezochten deze conferentie en praten jullie bij over de nieuwste toepassingen binnen dit framework. Onderwerpen als Augmented Reality, Progressive Webapps en Artificial Intelligence zullen de revue passeren.

WebGL & Data visualisation

We starten met de introductie van WebGL en hoe dit wordt gebruikt in verschillende omgevingen, van product prototyping, data visualisation tot online games.

Vervolgens zoomen ze in op de kracht van WebGL voor data visualisatie en wordt onderzocht hoe een derde dimentie gebruikt kan worden om data tot leven te roepen.

Wie, wat, waar?

Ben jij (front end) programmeur met enkele jaren ervaring? Vindt je groei, innovatie en vernieuwing belangrijk?

Kom op 26 november naar ons event vanaf 17.30 op ons hoofdkantoor in Utrecht, Reykjavikplein 1. Gelegen naast station Leidsche Rijn.

Agenda:

17.30 – 18.30 Inloop met food & drinks

18.30 – 18.45 Aftrap door Capgemini

18.45 – 19.15 AngularConnect

19.15 – 19.45 WebGL & Data Visualisation

19.45 – 20.15 Vragen en afsluiting

20.15 – 21.00 Borrel & Netwerken

Aanmelden

Meld je aan voor het evenement.