2 1 3

Meet & Greet met Customer Transformation

Ben of ken jij de volgende customer experience enthousiast of brand builder? Maak kennis met het Customer Transformation (CT) team en de onderwerpen waar wij ons elke dag mee bezig houden. We vertellen je graag met welke uitdagende projecten we bezig zijn en leren jou graag kennen als toekomstige collega! Zien we je op 25-08-2021?

Wat kun je verwachten?

Tijdens dit online evenement maak je kennis met meerdere consultants in het Customer Transformation team. We vertellen je over Capgemini Invent, ons team en de gave projecten waar wij aan werken en wat het betekent als je ons team komt versterken. Natuurlijk is er genoeg ruimte voor al jouw vragen tijdens de meet & greet momenten.

Hoe ziet de planning op 25-08 eruit?

09:45 – Digitale Inloop
10:00 – Opening
10:05 – Introductie Capgemini, Invent en Customer Transformation
10:20 – Een dag in het leven van een CT-consultant
10:50 – Uitleg Meet & Greet 

10:55 – Korte pauze

11.00 – Meet & Greet
               11:00 – Roundtable | ronde 1
               11:20 – Roundtable | ronde 2
11:45 – Het sollicitatieproces bij Capgemini Invent
11:55 – Afsluiting

Voor wie is het ‘Meet & Greet met Customer Transformation' evenement?

bent in de afronding van jouw Masteropleiding óf hebt deze afgerond en bent op zoek naar de eerste of volgende stap in je carrière. Dit online event is bedoeld om jou een beter beeld te geven van wat Customer Transformation inhoudt, en hoe jij de grootste merken ter wereld kan helpen hun klantervaring te verbeteren. Ontdek welke onderwerpen, methodes en skills nodig zijn om successen te garanderen in de wereld van managementconsultancy. 

Het groeiende Customer Transformation team is op zoek naar young professionals met een sterke kijk op customer experience en strategisch management. Wil jij dit jaar nog onderdeel worden van ons team? Meld je aan voor deze online kennismaking!

Meld je aan voor dit online event. Cv-screening is onderdeel van het aanmeldproces: we nodigen je graag uit op basis van de fit van je CV.

Voor vragen over het online event kun je contact opnemen met Mahat Arab:
mahat.arab@capgemini.com
+31621698704

Aanmelden

Meld je aan voor het evenement.