2 1 3

Champions Software Day

Wil je weten hoe het is om te werken als een Software Engineer bij een consultancy organisatie? Welke technologieën gebruiken we? Aan wat voor uitdagende projecten werken we? En hoe leveren we code van goede kwaliteit? Zijn dit dingen die jij jezelf afvraagt, dan is onze Champions Software Day op 18 maart echt iets voor jou!

Wat kun je verwachten?

Tijdens deze dag maak je kennis met Capgemini en de afdeling ‘Custom Software Development’. Je ontdekt hoe het is om gave software te bouwen, en bij welke klanten je dit zou kunnen doen. Een van onze consultants geeft je alle ins-en-outs over het consultancy vak als software engineer en deelt alle fancy (en niet zo fancy) details. Daarna vertellen we je alles over de programmeertalen waarmee wij werken en krijg je een beeld hoe wij technologie toepassen in de praktijk. Met deze informatie op zak gaan we aan de slag met een interactieve challenge zodat je het gevoel krijgt hoe het is om te werken als Software Engineer bij Capgemini. Zijn nog niet al je vragen beantwoord? Geen zorgen, we sluiten af met een Q&A waarin jij al je onbeantwoorde vragen aan ons kunt stellen.

Wat gaan we doen?

Programma:
12.50:    Digitale inloop
13.00:    Kick-off
13.20:    Dag in het leven van Sietze & Leonie
14.15:    Introductie Java + challenge
15.15:    Q&A
15.30:    Afsluiting

Voor wie is de Champions Software Day?

Zit je aan het einde van je hbo-/wo- bachelor of master opleiding, óf ben je net afgestudeerd? Dan ben je jezelf vast aan het oriënteren op een afstudeerstage of startersfunctie in de IT. Onze Software Champions Day is de ideale manier om in één dag de consultingwereld, het werk dat we doen, onze bedrijfscultuur en vooral onze mensen persoonlijk te leren kennen!

Om deel te kunnen nemen aan de challenge is voorkennis van minimaal èèn van deze programmeertalen van belang: C++, Java, .NET.

Dus, heb jij aantoonbare affiniteit met IT door je studie of hobby én overweeg je een carrière in consulting? Meld je dan nu aan!

Je kunt je inschrijven tot en met 16 maart.

Aanmelden

Meld je aan voor het evenement.