2 1 3

Virtual XperienceDay

Heb jij interesse in Cybersecurity, Data Science, (Software) Development, Testing of Cloud? Ben je benieuwd welke werkzaamheden je gaat uitvoeren als startend consultant? En wil je erachter komen of Capgemini en jij bij elkaar passen? Dan is onze Virtual XperienceDay echt iets voor jou!

Wat kun je verwachten?

Tijdens onze Virtual XperienceDay bieden wij jou graag de kans om meer over het consultancy-vak, de verschillende richtingen én onze cultuur te ontdekken. Daarnaast beantwoorden onze collega’s graag al jouw vragen én dagen we je uit met een team challenge! Tijdens de team challenge ga je samen met de andere deelnemers aan de slag met een uitdagende consulting case, je wordt hierin begeleid door onze consultants. Op deze manier krijg je alvast een indruk van het vak.

Wat gaan we doen?

Programma 8 april 2021:

12:45 Digitale inloop
13:00 Kick-off & bedrijfspresentatie
13:45 Team challenge
16:45 Einde Virtual XperienceDay

Voor wie is de Virtual XperienceDay?

Zit je aan het einde van je hbo-/wo- bachelor of master opleiding, óf ben je net afgestudeerd? Dan ben je jezelf vast aan het oriënteren op een afstudeerstage of startersfunctie in de IT. Onze Virtual XperienceDay is de ideale manier om in één dag de consultingwereld, het werk dat we doen, onze bedrijfscultuur en onze mensen persoonlijk te leren kennen!

Dus, heb jij aantoonbare affiniteit met IT door je studie of hobby én overweeg je een carrière in consulting? Meld je dan nu aan!

Je kunt je inschrijven voor onze Virtual XperienceDay tot en met 6 april.

 

Aanmelden

Meld je aan voor het evenement.