2 1 3

Virtual XperienceDay

Ben je net afgestudeerd of bijna klaar met je HBO of WO studie richting IT? En ben je benieuwd hoe het is om bij Capgemini te starten als Young Professional? Meld je dan aan voor onze virtual XperienceDay op 7 oktober. Hier maak je via een online programma kennis met Capgemini en ervaar je zelf hoe het is om bij ons te werken.

Wat kun je verwachten?

Van 12:45 tot 16:45 vertellen we je alles over Capgemini, wie we zijn, wat we doen en waarom het zo tof is om bij ons te werken! We nemen je mee door de verschillende afdelingen en carrière mogelijkheden. Maar, je gaat ook zelf aan de slag! We dagen jou en de andere deelnemers uit met een uitdagende consulting case, je wordt hierin begeleid door onze consultants. Zo ervaar je zelf hoe het is om te werken bij Capgemini.

Tijdens de XperienceDay is het van groot belang dat jij weet wat de mogelijkheden voor jou zijn, daarom geven we graag uitgebreid antwoord op al jouw vragen.

Wat gaan we doen?

Programma 7 oktober 2021:

12:45 Digitale inloop
13:00 Kick-off & bedrijfspresentatie
13:45 Team challenge
16:45 Einde Virtual XperienceDay

Voor wie is de XperienceDay?

Ben je net afgestudeerd of bijna klaar met je HBO of WO studie richting IT? Dan ben je jezelf vast aan het oriënteren op een afstudeerstage of startersfunctie in de IT. Ben je benieuwd of een carrière in de IT en bij Capgemini iets voor jou is? Ontdek het tijdens onze XperienceDay!


Je kunt je inschrijven voor deze Virtual XperienceDay tot en met 6 oktober.

 

Aanmelden

Meld je aan voor het evenement.