2 1 3

Een kijkje achter de schermen van Veilig Nederland!

Ben jij benieuwd naar de belangrijkste (digitale) ontwikkelingen in het Openbare Orde en Veiligheid domein? Wil je daarnaast weten hoe jij zelf als (medior/senior) business analist binnen Capgemini kunt bijdragen aan een veiliger Nederland? Meld je dan aan voor deze sessie op dinsdag 2 februari 2021!

Datum: Dinsdag 2 februari 2021
Tijd: 11:00 - 12:00 uur

Wat kun je verwachten?

Aan de hand van het Trends in Veiligheid visierapport, uitgebracht door experts binnen Capgemini, word je van 11.00 - 12.00 uur meegenomen in de wereld van vernieuwing en verandering in het Veiligheidsdomein. Daarnaast maak je kennis met één van de business analisten binnen Capgemini en ontdek je aan welke uitdagende projecten zij werken.

Business & Technology Services

Onze BTS (Business & Technology Services) practice binnen Capgemini werkt, met in totaal 350 business analisten/architecten, op het snijvlak van business en IT. Binnen de OOV (Openbare Orde & Veiligheid) marktgroep focussen we met een enthousiaste club collega’s op vraagstukken voor een veiliger Nederland.

Dus.. heb jij minimaal 3 jaar ervaring, ben jij op zoek naar een plek waar je jouw interesse in technologie en innovatie kunt toepassen én bij kunt dragen aan een veiliger Nederland? Dan ontmoeten we je graag tijdens deze sessie!

 

Aanmelden

Meld je aan voor het evenement.