2 1 3

van Student naar Testprofessional

Ben je net afgestudeerd of bijna klaar met met je HBO of WO-studie? En ben je benieuwd hoe het is om bij Capgemini QE & Testing te starten als Young Professional? Of ben je geïnteresseerd in het opdoen van praktijkervaring met een stage als tester? Meld je dan aan voor dit event op 4 november. Hier maak je via een online programma kennis met Testing en Capgemini.

Wat kun je verwachten?

Van 15:00 tot 16:45 nemen we jou mee in hoe het is om een dag als tester door het leven te gaan. Je hoort van zowel een stagiair, een young professional als een stagebegeleider wie we zijn, wat we bij Testing allemaal doen en wat de mogelijkheden zijn op het gebied van stages, de masterclass en deprojecten waar je aan de slag kunt gaan! Natuurlijk zullen we daarnaast ook uitgebreid tijd besteden aan alle vragen die er zijn.

Wat gaan we doen?

Programma 4 november 2021:

15:00 Opening met Eefje
15:20 A day in the life of met Young Professional Stefan & oud-stagiair Kenneth
16:05 Guiding you through your career met stagebegeleider Rutger
16:25 Q&A
16:45 Einde

Wat gaan we doen?

Programma 4 november 2021:

15:00 Opening met Eefje

15:20 A day in the life of met Young Professional Stefan & oud-stagiair Kenneth

16:05 Guiding you through your career met stagebegeleider Rutger

16:25 Q&A

16:45 Einde

Voor wie is het van student naar testprofessional event?

Ben je net afgestudeerd of zit je nog middenin je HBO of WO-opleiding? Dan ben je jezelf waarschijnlijk ook aan het oriënteren op stages of startersfuncties. Ben je benieuwd of een carrière in Testing en bij Capgemini iets voor jou is? Ervaar op deze middag hoe het is om tester te zijn! 

Je kunt je inschrijven voor dit event tot en met 3 november.

Aanmelden

Meld je aan voor het evenement.