2 1 3

The world of Chatbots

Wil jij ook een kijkje nemen in de de toekomst? Op 4 oktober verzorgt Capgemini een interactieve avondsessie. Hier vertellen wij over alle ins & outs van Chatbots en laten wij jou een kijkje nemen achter de schermen van de “Chatbot future”.

Chatbots zijn de toekomst! Als jij jezelf afvraagt óf jouw bedrijf wordt geholpen met de functionaliteit van een chatbot dan stel je de verkeerde vragen. Deze manier van “conversational commerce” is de toekomst en is inmiddels al ver ontwikkeld. De innovatie en groei die we hierin de afgelopen 2 jaar gezien hebben is enorm.

In deze workshop geven we een introductie van deze innovatieve technologie. Er zijn verschillende tools, platformen en technologieën beschikbaar om een bot te designen en te bouwen. We starten met de basis van een bot, design thinking, verschillende technologieën en design patronen voor het bouwen van een bot. Uiteindelijk bouwen we gezamenlijk een bot en maken we gebruik van het Oracle Intelligent Bot framework.

Agenda:

  • Introductie Chatbot
  • Basis van een bot- technologieën, design thinking
  • Usecases identificeren & een bot bouwen – workshop
  • Gebruik maken van Oracle Intelligent bots
Alle info op een rij:
  • 4 oktober vanaf 17.30 uur
  • Capgemini Nederland B.V., Reykjavikplein 1, 3543 KA Utrecht


Ontmoet experts, netwerk, leer en ontdek alle mogelijkheden van bots. Laat ons weten of je erbij kan zijn en registreer je via de link.

Aanmelden

Meld je aan voor het evenement.