2 1 3

Test Day

Als consument testen we er graag op los. Want niet goed, is vaak geld terug. Ook binnen IT wordt er enorm veel getest. Het is tenslotte belangrijk dat alle applicaties en processen werken. En dat opdrachtgevers waar krijgen voor hun geld. Maar hoe ziet het werk van een tester bij Capgemini er eigenlijk uit? En wat zijn de verschillen tussen alle testmethodes? Daar kom je allemaal achter tijdens Test Day op 8 januari 2019
Als tester sta je in de schoenen van de eindgebruiker en zoek je de grenzen op. Je weet wat de eisen zijn van de eindgebruiker en hoe het voor hen werkbaar is. Daarnaast snap je als geen ander dat het development team hart en ziel in een applicatie of website heeft gelegd. Daarom zoek je niet alleen de errors en fouten, maar denk je ook mee in verbetermogelijkheden. Je bent vaak het geweten van het project én de verbindende factor. Zo kom je uiteindelijk tot de beste oplossingen voor alle partijen.

Test Day in het kort

Op dinsdag 8 januari vertellen testers Eva Helwig, Jules Schilperoort en Kevin Goedee je alles over een carrière als tester bij Capgemini. Zo maak je onder andere kennis met het vakgebied testing binnen Capgemini. En leer je meteen al onze afdelingen kennen waar je als tester aan de slag kunt. Daarnaast zie je wat voor toffe projecten je kan doen en hoe het is om bij Capgemini te werken.

Zo ziet Test Day eruit

Stilzitten is er op deze dag zeker niet bij. Je krijgt namelijk alles te weten over onderwerpen als Test Automation, Usability Testen, Mobile Testen en Security Testen, en gaat hier meteen mee aan de slag door middel van een praktijkgerichte casus. Verder testen wij jouw kennis via een quiz, vertelt Jules Schilperoort (die vorig jaar zelf meedeed aan Test Day over zijn eerste maanden bij Capgemini en geven wij je een kijkje in onze projecten. En
natuurlijk kan een gezellige borrel aan het einde van de dag niet ontbreken.

Wanneer is Test Day wat voor jou?

Ben jij een young professional met een (bijna) afgeronde HBO/WO opleiding en een grote interesse in IT? Ben je analytisch sterk, enthousiast en klantgericht? En ben je vooral ook nieuwsgierig naar een carrière als tester? Kom dan vooral naar Test Day.

Waar & Wanneer?

Test Day vindt plaats op 8 januari 2019 op ons hoofdkantoor (Reykjavikplein1, Utrecht). We starten om 12:30 uur met een heerlijke lunch en na alle inspirerende info sluiten we rondom 17:00 uur de middag af met een gezellige borrel.

Ben jij bij onze Test Day? Meld je dan snel aan, want het aantal plekken is beperkt. Schrijf je in via onderstaand formulier.

Aanmelden

Meld je aan voor het evenement.