2 1 3

Oracle Open World Debrief ‘18

Ben jij ook benieuwd naar de nieuwste technologieën en innovaties op het gebied van Oracle, maar lukt het je niet om af te reizen naar het event in San Francisco? Geen probleem! Dan brengen wij gewoon jou tijdens de Recap op 21 november 2018 volledig op de hoogte.

Eind oktober staat de jaarlijkse Oracle Open World op de agenda. Tijdens dit event laten onze collega’s zich informeren over alle nieuwe technologieën en ideeën. Omdat het event in San Francisco is, snappen we heel goed dat niet iedereen daarbij kan zijn. Daarom organiseren we, in samenwerking met Oracle Nederland op 21 november 2018 een Oracle Open World Debrief sessie. Onze experts nemen je dan mee in een recap van Oracle Open World, delen de ervaringen van het event en geven je meteen een kijk op de toekomst. Ben jij erbij?

Kom alles te weten over Oracle Open World

Tijdens deze informatieve avond maak je kennis met onze experts en praten ze je bij over de nieuwste innovaties die zijn aangekondigd tijdens OOW 18'. Gedurende 3 breakout sessies delen we onze ervaringen:
  • Innovations in PAAS
  • Innovations in ERP
  • Innovations in CX/ CRM

Wie, wat, waar?

Het event vindt plaats op 21 november 2018 vanaf 17.30 op ons hoofdkantoor in Utrecht, Reykjavikplein 1. Natuurlijk starten we de avond met een hapje en een drankje en gaan vervolgens door met de 3 breakoutsessies. Naar verwachting sluiten we de avond rond 20.30 af met een borrel.

Wees welkom en schrijf je nu in!

Aanmelden

Meld je aan voor het evenement.