2 1 3

Insights & Data Hire Day

Ben jij een Young Professional en geloof jij in de toegevoegde waarde van data? Kom naar onze Insights & Data Hire Day op 15 augustus 2019 en ervaar wat je als consultant binnen bijvoorbeeld Artificial Intelligence, Big Data of Business Intelligence kunt doen!

Een leuke functie?... √ Check!
Goede arbeidsvoorwaarden?... √ Check!
Opleidingen & doorgroeimogelijkheden?... √ Check!
Een leuke organisatie en fijne werksfeer?... Dubbel Check!

Wil jij in één dag laten zien wat je kunt, ontdekken wat Insights & Data jou als junior consultant kan bieden en de volgende dag direct een contract ontvangen? Schrijf je in en laat ons zien waarom we JOU aan boord moeten nemen.

Tijdens deze dag zul je ervaren hoe het is om een consultant te zijn binnen Insights & Data. Rapportages, data-analyse, kunstmatige intelligentie en datawarehousing zijn de onderwerpen waar je mee te maken krijgt. Dat je graag verder wilt binnen AI, big data of business intelligence wist je al, maar zijn wij ook de werkgever voor jou? Dat zul je tijdens deze dag ervaren. Tijdens deze dag maak je kennis met Capgemini als bedrijf, de mensen, de cultuur en ervaar je hoe het is om bij ons te werken. Is er een match? Dan bieden we je binnen 24 uur na deze dag een contract aan.

Hoe ziet het programma eruit? De dag begint met een korte kennismaking en presentatie over Capgemini Insights & Data. Daarna ga je in groepjes aan de slag met een case en ga je in gesprek met onze managers en consultants om te kijken of zij een toekomstige collega in je zien. We sluiten de dag vervolgens af met een gezellige borrel.

Wie ben jij?

  • Je hebt jouw hbo/wo studie met een betaprofiel (bijna) afgerond.
  • Je bent student of jonge professional.
  • Je bent nieuwsgierig aangelegd, altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden en leert graag nieuwe dingen.
  • Je werkt graag in teamverband en samen met klanten aan het oplossen van hun vraagstukken.
  • Je wilt binnen 1-2 maanden starten als junior consultant.

Waar & wanneer?

Datum: 15 augustus 2019
Tijd: vanaf 10:00 uur
Locatie: Reykjavikplein 1, Utrecht

Interesse?

Ben jij nieuwsgierig naar wat wij jou kunnen bieden? Dan zien we je aanmelding (CV en korte motivatie) graag tegemoet! Voor deze selectiedag is er maar een beperkt aantal plekken beschikbaar, daarom zullen we je vragen om in het weekeinde van 10 en 11 augustus een online assessment te maken. Op basis van dit assessment vindt de selectie plaats en uiterlijk 13 augustus hoor je of wij je zullen uitnodigen.

Aanmelden

Meld je aan voor het evenement.