2 1 3

Events

Ben je geintereseerd in Capgemini, maar wil je eerst nog even kennismaken voordat je besluit of je wilt solliciteren? Kom dan naar een van onze inhouse events!
Insights & Data Hire Day
Ben jij een Young Professional en geloof jij in de toegevoegde waarde van data? Kom naar onze Insights & Data Selectiedag op 14 maart en ervaar wat je als consultant binnen data science, big data of business intelligence kunt doen!
XperienceDay 4 april 2019
Benieuwd naar Capgemini als bedrijf, de sfeer en de mensen? Kom dan naar onze XperienceDay en ervaar het zelf. En wie weet verwelkomen wij jou binnenkort als collega!
Java meetup
8 April 2019 organiseert Capgemini samen met de Utrecht Java User Group een zeer interessante meetup. Met sprekers van zowel Capgemini als van buiten Capgemini (James Strachan) beloofd het een zeer mooie avond te worden!
Balance for Better event
Capgemini groeit op dit moment sterk op diversiteit en we focussen daarbij op het creëren van een cultuur waar mensen zich welkom en gewaardeerd voelen. En waarbij iedereen de kans krijgt zijn volle potenties te benutten! Wil jij meer weten over diversiteit, groei en balans op je werk? Kom naar ons Balance for Better event op 23 mei.