2 1 3

Events

Ben je geintereseerd in Capgemini, maar wil je eerst nog even kennismaken voordat je besluit of je wilt solliciteren? Kom dan naar een van onze inhouse events!
Front End – WebGL & Angular Connect
Heb je interesse in Front end development, en de nieuwste technologieën hieromtrent? We nemen je mee in WebGL & Data visualisation. Ook blikken we terug op het AngularConnect event.
Test Day
Als consument testen we er graag op los. Want niet goed, is vaak geld terug. Ook binnen IT wordt er enorm veel getest. Het is tenslotte belangrijk dat alle applicaties en processen werken. En dat opdrachtgevers waar krijgen voor hun geld. Maar hoe ziet het werk van een tester bij Capgemini er eigenlijk uit? En wat zijn de verschillen tussen alle testmethodes? Daar kom je allemaal achter tijdens Test Day op 8 januari 2019
XperienceDay 10 januari 2019
Het gevoel dat je hebt bij een organisatie is belangrijk als het gaat om de keuze voor een baan. Daarom organiseren wij de Capgemini XperienceDay.
Portfolio Market Place en Nieuwjaarsborrel
Maak kennis met het brede portfolio van Capgemini en proost met ons op een nieuw jaar tijdens deze nieuwjaarsborrel!
Salesforce Tech Event 2019
Ben je benieuwd naar de nieuwe mogelijkheden en uitdagingen die Salesforce biedt en hoe je dit kan toepassen? Kom naar ons Salesforce event op 5 februari 2019, vergroot je kennis en ontmoet experts!
Your next step in Supply Chain Management
Je 'supply chain' kennis uitbreiden, benieuwd naar alle projecten van Capgemini en wellicht toe aan een nieuwe stap in je supply chain carrière? Kom dan naar ons diner op 7 februari!
SAP Innovation Night
Realtime demo; maak kennis met de nieuwste SAP innovaties! Het SAP Innovation Centre houdt zich namelijk bezig met de nieuwste innovatieve technologieën en toont enkele van hun meest recente use cases op 12 februari. Ben jij erbij?
Augmented reality & virtual reality event
Showcase of the technologies and how we can apply these