Events

Ben je geintereseerd in Capgemini, maar wil je eerst vrijblijvend kennismaken voordat je besluit of je wilt solliciteren?
Kom dan naar één van onze inhouse events! Maandelijks organiseren we minstens één inhousedag om jou de kans te geven Capgemini beter te leren kennen.

Zien we je binnenkort?
Software testing Xperience
Ben jij van totaalplaatjes en vind je tegelijk details interessant, dan is testautomatisering ideaal. Want jij ziet een veel groter deel van de applicatie dan de Developer.
XperienceDay 3 mei 2018
Het gevoel dat je hebt bij een organisatie is belangrijk als het gaat om de keuze voor een baan. Daarom organiseren wij de Capgemini XperienceDay. Je kunt op deze dag zelf ervaren, kennismaken en beleven wat Capgemini voor organisatie is.
XperienceDay 7 juni 2018
Het gevoel dat je hebt bij een organisatie is belangrijk als het gaat om de keuze voor een baan. Daarom organiseren wij de Capgemini XperienceDay.
Female Talent Day
Ben jij een (toekomstige) vrouwelijke professional met een hbo-/wo-opleiding? Kom dan op maandag 11 juni naar de Female Talent Day bij Capgemini! Maak kennis met onze professionals en krijg een uniek kijkje achter de schermen. Meld je dan snel aan, er is namelijk maar plek voor ongeveer 20 vrouwen!