2 1 3

Events

Ben je geintereseerd in Capgemini, maar wil je eerst nog even kennismaken voordat je besluit of je wilt solliciteren? Kom dan naar een van onze inhouse events!
Q&A sessie Cloud
Ben jij geïnteresseerd in een carrière bij Capgemini? En lijkt het jou te gek om mee te werken aan slimme oplossingen in het brede gebied van Cloud? Meld je dan aan voor onze virtuele Q&A sessie op 3 juni. Tijdens deze sessie geven één van onze consultants en recruiters je een kijkje in deze wereld.
Inhousedag pensioen project 12 juni 2020
Benieuwd naar de mogelijkheden als junior pensioenspecialist? Op 12 juni organiseert Capgemini een virtuele inhousedag waarin wij je alles vertellen over de organisatie en onze mensen. Daarnaast kom je alles te weten over de functie en de ontwikkelmogelijkheden. Meld je nu aan en wie weet verwelkomen wij jou binnenkort als collega!
Virtuele XperienceDay 18 juni 2020
Kom naar onze virtuele XperienceDay en ervaar zelf hoe het is om te werken bij Capgemini. Ontdek Capgemini als bedrijf en maak kennis met misschien wel jouw toekomstige collega's!
Sollicitatie workshop
Ben je (bijna) klaar met je bachelor of master opleiding en op zoek naar een afstudeerstage of startersfunctie? Dan start je binnenkort vast met solliciteren! Maar hoe maak je nou een verpletterende indruk tijdens een sollicitatie? Is dat iets wat jij je afvraagt? Dan is deze workshop op 23 juni perfect voor jou!