2 1 3

Events

Ben je geintereseerd in Capgemini, maar wil je eerst vrijblijvend kennismaken voordat je besluit of je wilt solliciteren?
Kom dan naar één van onze inhouse events! Maandelijks organiseren we minstens één inhousedag om jou de kans te geven Capgemini beter te leren kennen.

Zien we je binnenkort?
XperienceDay 8 november 2018
Benieuwd naar Capgemini als bedrijf, de sfeer en de mensen? Kom dan naar onze XperienceDay en ervaar het zelf. En wie weet verwelkomen wij jou binnenkort als collega!
Oracle Open World Debrief ‘18
Ben jij ook benieuwd naar de nieuwste technologieën en innovaties op het gebied van Oracle, maar lukt het je niet om af te reizen naar het event in San Francisco? Geen probleem! Dan brengen wij gewoon jou tijdens de Recap op 21 november 2018 volledig op de hoogte.
Your next step in Supply Chain Management
Je 'supply chain' kennis uitbreiden, benieuwd naar alle projecten van Capgemini en wellicht toe aan een nieuwe stap in je supply chain carrière? Kom dan naar ons diner op 21 november!
Augmented reality & virtual reality event
Showcase of the technologies and how we can apply these
Capgemini Invent Case Day
Ben jij (bijna) klaar met je master? Of heb je minder dan twee jaar werkervaring en ben je opzoek naar een nieuwe uitdaging binnen het consultancy vak? Kom dan kennismaken met Capgemini Invent tijdens onze uitdagende case dag!
Front End – WebGL & Angular Connect
Heb je interesse in Front end development, en de nieuwste technologieën hieromtrent? We nemen je mee in WebGL & Data visualisation. Ook blikken we terug op het AngularConnect event.
Salesforce Tech Event 27 november 2018
Ben je benieuwd naar de nieuwe mogelijkheden en uitdagingen die Salesforce biedt en hoe je dit kan toepassen? Kom naar ons Salesforce event, vergroot je kennis en ontmoet experts!
SAP Technology Carrousel 2018
In oktober vindt het jaarlijkse SAP TechEd event plaats. Tijdens dit event laten een aantal van onze collega’s zich informeren over alle nieuwe technologieën rondom SAP. Ben jij ook benieuwd, maar kan je zelf niet bij TechEd aanwezig zijn? Kom dan naar onze Technology Carrousel op 11 december.