2 1 3

Events

Ben je geintereseerd in Capgemini, maar wil je eerst vrijblijvend kennismaken voordat je besluit of je wilt solliciteren?
Kom dan naar één van onze inhouse events! Maandelijks organiseren we minstens één inhousedag om jou de kans te geven Capgemini beter te leren kennen.

Zien we je binnenkort?
#Dynamics365 #Testing #Blockchain
Op dinsdag 4 september host Capgemini de Dynamics 365 Customer Engagement Professionals meetup. Ben jij erbij?
.NET Conf 2018 Live Viewing Party
Ben jij 12 september a.s. bij de kickoff van .Net Conf 2018?
XperienceDay 13 september 2018
Het gevoel dat je hebt bij een organisatie is belangrijk als het gaat om de keuze voor een baan. Daarom organiseren wij de Capgemini XperienceDay.
Insights & Data XperienceDay 18 september 2018
Word jij helemaal gelukkig van rapportages, data-analyse, kunstmatige intelligentie en datawarehousing? En ben je benieuwd hoe het is om bij Capgemini te werken? Kom dan naar de Insights & Data XperienceDay!
Consulting XperienceDay 26 september 2018
Benieuwd naar Capgemini en hoe het is om bij ons te werken als consultant? Kom naar de Consulting XperienceDay en ervaar het zelf!
All you need to know about blockchain technology & IoT
Wil jij weten hoe de vork nu echt in de steel zit als het gaat om blockchain technologie en Internet of Things? En ben je benieuwd naar de nieuwe mogelijkheden en uitdagingen als je deze technieken combineert? Kom naar ons Blockchain & IoT event en bereid je voor op een energieke avond!
XperienceDay 4 oktober 2018
Benieuwd naar Capgemini als bedrijf, de sfeer en de mensen? Kom dan naar onze XperienceDay en ervaar het zelf. En wie weet verwelkomen wij jou binnenkort als collega!
The world of Chatbots
Wil jij ook een kijkje nemen in de de toekomst? Op 4 oktober verzorgt Capgemini een interactieve avondsessie. Hier vertellen wij over alle ins & outs van Chatbots en laten wij jou een kijkje nemen achter de schermen van de “Chatbot future”.