2 1 3

Events

Ben je geintereseerd in Capgemini, maar wil je eerst vrijblijvend kennismaken voordat je besluit of je wilt solliciteren?
Kom dan naar één van onze inhouse events! Maandelijks organiseren we minstens één inhousedag om jou de kans te geven Capgemini beter te leren kennen.

Zien we je binnenkort?
.NET Conf 2018 Live Viewing Party
Ben jij 12 september a.s. bij de kickoff van .Net Conf 2018?
Testjam 2018
Na een succesvolle eerste editie vorig jaar, is het nu tijd voor de editie van dit jaar, maar wel in een nieuw jasje: TestJam2018! Ben jij erbij 20 september?
Consulting XperienceDay 26 september 2018
Benieuwd naar Capgemini en hoe het is om bij ons te werken als consultant? Kom naar de Consulting XperienceDay en ervaar het zelf!
All you need to know about blockchain technology & IoT
Wil jij weten hoe de vork nu echt in de steel zit als het gaat om blockchain technologie en Internet of Things? En ben je benieuwd naar de nieuwe mogelijkheden en uitdagingen als je deze technieken combineert? Kom naar ons Blockchain & IoT event en bereid je voor op een energieke avond!
Microsoft Ignite 2018 Recap
Wil je alles weten over Microsoft Ignite, de laatste insights & skills op het gebied van cloud, data, business intelligence, teamwork en productiviteit? Kom dan op 3 oktober naar ons Microsoft Ignite 2018 Recap event.
How to become a hacker!
Vraag jij je ooit wel eens af of je een goede hacker zou zijn? Of hoe hackers eigenlijk inbreken in systemen of applicaties? Kom dan op woensdag 3 oktober 2018 naar onze Wednesday Evening training.
XperienceDay 4 oktober 2018
Benieuwd naar Capgemini als bedrijf, de sfeer en de mensen? Kom dan naar onze XperienceDay en ervaar het zelf. En wie weet verwelkomen wij jou binnenkort als collega!
The world of Chatbots
Wil jij ook een kijkje nemen in de de toekomst? Op 4 oktober verzorgt Capgemini een interactieve avondsessie. Hier vertellen wij over alle ins & outs van Chatbots en laten wij jou een kijkje nemen achter de schermen van de “Chatbot future”.
SECURITY EVENT Trends in Veiligheid
Benieuwd naar alle trends als het gaat veiligheid binnen de IT? Kom dan naar het Security event 'Trends & Veiligheid' op 10 oktober 2018!
Salesforce event 18 oktober 2018
Ben je benieuwd naar de nieuwe mogelijkheden en uitdagingen die Salesforce biedt en hoe je dit kan toepassen? Kom naar ons Salesforce event, vergroot je kennis en ontmoet experts!
Oracle Open World Debrief ‘18
Ben jij ook benieuwd naar de nieuwste technologieën en innovaties op het gebied van Oracle, maar lukt het je niet om af te reizen naar het event in San Francisco? Geen probleem! Dan brengen wij gewoon jou tijdens de Recap op 21 november 2018 volledig op de hoogte.