2 1 3

Jade Eloff medewerker van het jaar!

Ieder jaar wordt bij Capgemini Nederland een medewerker van het jaar benoemd. En dit jaar morgen wij Jade Eloff feliciteren! De benoeming komt tot stand samen met het Management team, bestaande uit Hans van Waayenburg, Mark Grimberg en Ronald van den Berg. Jade kreeg de titel en de bijbehorende beloning van € 10.000,- tijdens een diner uitgereikt. 

Over onze winnaar Jade Eloff

Jade is een jaar geleden vanuit Zuid-Afrika naar Nederland geëmigreerd om de clusterleider van het Java-cluster te worden. Sindsdien heeft hij het hele Java-cluster bij CSD en Capgemini verbonden. Jade heeft een sterke focus op mensen, recruiting, onboardingen coaching. Ook weet hij alle andere onderdelen van Capgemini te verbinden. Zijn andere specialisme is om als architect te werken aan zeer technisch complexe vraagstukken. Bij zijn klantopdracht combineerde hij dit met het opzetten van een goed presterend team van young professionals. Bij een andere klant zorgde Jade ervoor dat Capgemini adviserend partner werd rondom de vernieuwing van het applicatielandschap. Samenvattend: Jade heeft diepgaande technische expertise en toont op uitstekende wijze ondernemer- en leiderschap.

Jade zei na het in ontvangst nemen van de prijs: "Capgemini is een ongelooflijk mooie plek om te werken. Dit komt vooral door de steun, de collega's en de mogelijkheden om kansen te grijpen."

Nominaties 2019

Binnen Application Services worden de inzet en prestaties van iedereen gewaardeerd. Graag geven we daarbij extra aandacht aan uitmuntende prestaties. Het proces van de verkiezing van de Medewerker van het jaar begint met driemaandelijkse nominaties. In 2019 waren de genomineerde collega's:

Jade Eloff, Rene Hobijn, Huibert Jan Mulders, Kevin Goedee, Rogier Pijpers, Milan Oskamp, Nathalie Looijmans, Pascal van Alphen, Evi Bertrums, Dennis Koëter, Pieter den Hertog, Ashish Monga en Dennis van Reijn.

Aan de slag met jouw ambities?

Lijkt het jou net als Jade en zijn collega's leuk om je passies en ambities waar te maken bij Capgemini? Neem dan eens een kijkje bij onze vacatures.