2 1 3

Time2Recharge! Tijd voor herstel en ontspanning

Van af en toe eens een dagje thuiswerken naar élke dag thuiswerken, het is nogal wat anders en het doet wat met ons allemaal. Het thuiswerken brengt een hoop voordelen met zich mee, maar we hebben ook te maken met nieuwe uitdagingen. Zo bestaat bijvoorbeeld de kans dat je het moeilijk vindt om de balans tussen werk en privé te vinden of het lastig vindt om met afleidingen om te gaan. Tijd voor herstel en ontspanning zijn in deze tijd éxtra belangrijk. Daarom lanceerden we: Time2Recharge!

Laad je batterij op met Time2Recharge

Tijdens het vitaliteitsproject ‘Time2Recharge’ willen we medewerkers inspireren en praktische tools geven om het thuiswerken in goede gezondheid vol te houden. Arnold van Meerveld is bij Capgemini verantwoordelijk voor de vitaliteitsprojecten. Met trots vertelt hij over de belangrijke plek die vitaliteit binnen het bedrijf inneemt en het project ‘Time2Recharge’.

‘’We vinden het belangrijk dat je naast energie voor je werk, ook genoeg energie hebt voor alle andere leuke dingen die je wilt doen. Met ons vitaliteitsprogramma trekken we alles uit de kast om onze collega’s hierbij te helpen. Het vinden van de juiste flow is soms een uitdaging, zeker nu. We brengen meer tijd door achter onze laptop, wisselen onbewust reistijd in voor werktijd en werk en privé lopen meer door elkaar dan voorheen. Met Time2Recharge inspireren we elkaar hoe je op een goede manier kunt ontspannen en herstellen, juist in deze tijd.’’

Een programma voor en door collega's

Arnold vertelt: ‘’De komende periode laten we vakmensen aan het woord over specifieke thema’s, zo spreekt Mark Tigchelaar over meer grip op je focus, Floris Woutersen over het belang van een goede nachtrust en Meijke van Herweijen geeft de workshop jouw energie plan. Daarnaast geven collega’s workshops over hun bijzondere hobby en wat dit doet met hun energie, van koken als een chefkok, plaatjes draaien tot aan het tekenen van een cartoon.’’

Benieuwd naar het ‘Time2Recharge’ programma van Capgemini? Volg ons dan op Linkedin en Instagram, waar we de tips actief delen.