2 1 3

Teamwork is de sleutel voor het bereiken van gezamenlijke doelen

Onze collega’s delen graag hun ervaringen, deze editie stellen we Monique van Assen-Dijkhuis voor, Service Delivery Manger bij Capgemini.

Monique van Assen-Dijkhuis is nu zo'n 12 jaar werkzaam bij Capgemini. Ze heeft voor een groot aantal klanten gewerkt, waarvan het merendeel actief is in de publieke sector. Dat is de sector waarmee ze zich het meest verbonden voelt omdat ze graag bijdraagt aan het algemeen belang. Op dit moment is zij Service Delivery Manager voor de Raad voor Rechtsbijstand en Kadaster. Haar persoonlijke missie is het versterken en verdiepen van de klantrelatie: de basisbehoeften om waarde toe te voegen.

Over haar recente succesverhaal

Vorig jaar heeft Capgemini twee Europese aanbestedingen gewonnen bij de Raad voor Rechtsbijstand met 100% score op kwaliteit. Monique had een belangrijke rol in het winnen van de twee Europese aanbestedingen. Door het winnen van de twee tenders zijn we nu de komende jaren de primaire partner en leverancier voor vrijwel het gehele applicatielandschap van de Raad voor Rechtsbijstand. We zullen hun legacy applicaties blijven beheren, terwijl we het nieuwe applicatielandschap bouwen op basis van moderne technologieën. De sleutel tot dit succes is volgens Monique het versterken van de klantrelatie, deze uitbouwen tot een strategisch partnership en samenwerken met de accountmanager als één team.

Wat maakt haar trots?

Monique is trots op de teams waarmee ze werkt omdat ze gelooft dat je samen geweldige resultaten kunt bereiken door elkaar aan te vullen en krachtiger te maken. Teamwork is belangrijk voor haar en dat is wat zij beschouwt als een sleutelfactor in het bereiken van collectieve doelen.

Haar kijk op Get The Future You Want

"Capgemini heeft me geholpen de toekomst te krijgen die ik wil door mij vrijheid en ondernemersgeest te bieden en zo doelen te bereiken waar ik trots op kan zijn," zegt Monique.

En waarom zijn wij trots op Monique?

Dick de Vries, Accountmanager Raad voor de Rechtsbijstand: "Monique sluit duidelijk aan bij onze waarden 'Teamspirit' en 'Bescheidenheid', zowel in haar werk met de teams die ze aanstuurt als in haar gesprekken met onze klant. Door respectvol confronterend en inspirerend te zijn, creëert Monique een open sfeer waarin iedereen gefocust is om dingen voor elkaar te krijgen. Dit heeft geresulteerd in twee mooie overwinningen en een niveau van partnership met de klant waar Monique trots op mag zijn. En dit is nog maar het begin... daar ben ik zeker van."

Benieuwd geworden naar Capgemini? Kijk dan eens bij onze openstaande vacatures en ontdek jouw mogelijkheden.