2 1 3

Er liggen overal kansen

Onze collega’s delen graag hun ervaringen, deze week is het de beurt aan Leon, Architect binnen de afdeling Cloud Infrastructure Services. Lees hier zijn verhaal!

Leon kwam in 2007 voor het eerst bij Capgemini werken en is vorig jaar opnieuw in dienst getreden als Architect en Team Lead van het Nederlandse Automation Team. In deze rol werkt hij samen met zijn team aan het ontwikkelen van (proces)automatiseringen voor Customer Delivery Teams, en helpt hij bij het ontwikkelen en verkopen van innovatieve diensten aan een aantal Retail klanten.

Over zijn successen

Leon werkte samen met het delivery team aan een visiedocument waarin de huidige en komende business uitdagingen werden beschreven en hoe de infrastructuur van de klant getransformeerd zou moeten worden. Capgemini werd gevraagd om deze visie te vertalen in concrete acties en om een projectplan en offerte op te stellen. Na het bekijken van verschillende technische oplossingen stelden Leon en het team voor om een Palo-Alto gebaseerd SD-WAN (Software Defined Wide Area Network) te ontwerpen, implementeren en doorlopend operationeel te houden op alle locaties van de klant, dit was de eerste keer dat een dergelijke oplossing werd ontworpen en aangeboden in deze regio. Dit werd geaccepteerd door de klant en zij zijn nu bezig met de implementatie van dit project.

De combinatie van een gedurfde aanpak, het vertrouwen (zowel intern als bij de klant) dat hen in staat stelde iets innovatiefs en nieuws te creëren, en de manier waarop ze dit als team deden, hielpen Leon en het team bij dit succes.

Wat maakt Leon trots?

Het vertrouwen dat de klant in het team toonde, gaf Leon veel trots. De visie en het voorstel werden geaccepteerd met slechts enkele wijzigingen. Het vertrouwen van de klant in het team was een constante motivator en maakte hen trots op het werk dat ze aan het doen waren. Hun reactie was altijd: "Jullie weten wat we willen en nodig hebben - ga daar gewoon mee door!"

Zijn kijk op ‘Get The Future You Want'

Bij Capgemini wordt het veelgebruikte gezegde "Master of your own Destiny," mogelijk. "Als je iets hebt wat je graag zou willen doen en je handelt ernaar, dan is de kans groot dat het gerealiseerd kan worden. Dit begint echter met het hebben van een duidelijk idee van de toekomst die je wilt en het delen van die visie met mensen die je kunnen helpen om dat te bereiken," gelooft Leon.

Benieuwd geworden naar Capgemini? Kijk dan eens bij onze openstaande vacatures en ontdek jouw mogelijkheden.