2 1 3

Capgemini: 'Leader for Leaders' in cybersecurity

Bij Capgemini is het onze ambitie om een “Leader for Leaders” te zijn in cybersecurity. We hebben hiervoor alles in huis en om onze missie kracht bij te zetten werken wij hard aan een nieuwe cybersecurity community. Hiervoor zijn de verschillende bestaande Capgemini cyber communities samengebracht in één sterke en inspirerende cybersecurity community van wereldklasse. Niet alleen in Nederland, maar wereldwijd brengen we alle cybersecurity- en privacy professionals samen in één globale cybersecurity unit. Elk land krijgt een lokale practice onder lokaal management. Zo kunnen we optimaal samenwerken aan een gezamenlijke visie, gericht op het oplossen van de cybersecurityuitdagingen van onze klanten.

Dé partner in digitale transformatie voor onze klanten

Met de toenemende digitalisering verwachten onze klanten steeds meer van ons. Om extra waarde te bieden en een leidende rol te blijven spelen voor onze klanten moeten we innovatieve en compleet geïntegreerde end-to-end dienstverlening kunnen bieden. Een uitdaging die wij graag en met plezier aangaan! Met onze meer dan 160 security- & privacy professionals -en onze partners- zijn wij nu al in staat onze klanten te adviseren en ondersteunen op strategisch, tactisch en operationeel vlak over alle belangrijke onderdelen van cybersecurity. Met onze nieuwe cybersecurity practice zal onze dienstverlening en toegevoegde waarde alleen maar sterker worden, omdat onze klanten dan de kennis en kunde van professionals over de hele wereld tot hun beschikking hebben.

The place to be voor security en privacy professionals

Met de nieuwe community zijn wij een van de leidende spelers op de Nederlandse markt. Maar de beste community word je alleen met de beste professionals. Wij geloven er volledig in dat wij met onze nieuwe cybersecurity practice een sterke marktpositie gaan verwerven en onze professionals uitstekende ontwikkelmogelijkheden kunnen bieden. Het wordt een interessante, uitdagende en passende werkomgeving voor alle security en privacy professionals uit de bestaande units. Voor zowel onze huidige werknemers als voor nieuwe collega’s moet gelden: als je een carrière in cybersecurity en privacy wilt, dan is Capgemini waar je moet zijn.

Jouw carrière in cybersecurity

Door één sterke unit te creëren en door strategische adviseurs op een lijn te brengen met gespecialiseerde security sales, zijn we veel beter uitgerust om uitdagende projecten binnen te halen. Ook kunnen we verbintenissen aangaan met leidende leveranciers van innovatieve securityoplossingen. Deze partnerships stellen ons in staat om hoogwaardige business en technische implementatieprojecten te leveren. Projecten dus waar onze security professionals echt hun tanden in kunnen zetten!

En niet alleen voor onze huidige professionals zal de aanstaande security unit mooie kansen bieden, Capgemini zal ook nóg interessanter worden voor nieuw securitytalent. Met altijd interessante, uitdagende projecten en de leukste collega's is Capgemini dé werkgever waar je je talent kunt ontwikkelen en je carrière in de cybersecurity kunt vestigen.

Vacatures

Heb jij interesse in een carrière in cybersecurity of ben je toe aan een nieuwe uitdaging in de security en privacy? bekijk dan onze vacatures.