2 1 3

Bij Capgemini is alles wat je wilt een mogelijkheid

Onze collega’s delen graag hun ervaringen, dit keer stellen we Killian Hesterman voor, Lead Developer bij Capgemini.

Killian Hesterman startte in juli 2015 bij Capgemini als Young Professional. De afgelopen jaren heeft hij aan meerdere maatwerksoftwareprojecten gewerkt, wat hem vorig jaar ertoe bracht zich aan te sluiten bij het Custom Software Development (CSD) team binnen Capgemini. Bij CSD, als onderdeel van het Java Cluster Management team, krijgt hij de juiste verantwoordelijkheid en uitdagingen en is hij momenteel verantwoordelijk voor het trainen en begeleiden van alle Young Professionals die toetreden tot het Java cluster.

Killians prestaties

Killian werkt momenteel voor een klant in de publieke sector. Hij kwam vorig jaar bij het team als teamleider en heeft het team naar een hoger niveau getild. Zijn leiderschapskwaliteiten hebben het team hoge klanttevredenheidsscores opgeleverd, dankzij snellere levertijden door de implementatie van een goede CI/CD oplossing. Zijn grootste succes ligt in het structureren van het team om samen te werken in plaats van als individuen, wat hen hielp sneller problemen op te lossen, waardoor ze in staat waren om naadloos nieuwe codes op te leveren.

Wat maakt hem trots?

Killian is extreem trots en blij om deel uit te maken van het CSD-team, wat voor hem is als thuiskomen, gezien zijn liefde voor technologie. Hij vindt dat het CSD-management aandacht heeft voor mensen en hen helpt te groeien zoals zij dat willen. Ze doen ook veel moeite om structuur aan te brengen en een gemeenschapsgevoel mogelijk te maken.

Killian is er trots op hier te werken omdat hij gelooft dat: "Bij Capgemini is alles wat je wilt een mogelijkheid. Het enige wat je hoeft te doen is je inspanningen investeren en Capgemini zal je voorzien van de juiste middelen en wegen om je te helpen groeien."

Killian's kijk op: ‘Get The Future You Want'

Killian gelooft dat het de collega’s zijn die Capgemini in staat stelt om de merkbelofte ‘Get the Future You Want’ waar te maken. Door elkaar te helpen, bieden collega's hier de juiste ondersteuning om iemand te stimuleren zich te ontwikkelen en de doelen te bereiken die hij of zij heeft.

Benieuwd geworden naar Capgemini? Kijk dan eens bij onze openstaande vacatures en ontdek jouw mogelijkheden.