2 1 3

Collega's vertellen

Benieuwd hoe onze mensen het werken bij Capgemini ervaren? Wat voor projecten zij draaien en wat zij écht leuk vinden aan hun werk? Lees dan vooral hun verhalen.
0
Dansen voor nieuwe energie: salsa, bachata & kizomba
24 jaar en ze werkt inmiddels 2,5 jaar bij Capgemini. Aishwarya Dhall is software engineer, hardware engineer, trainer, stagebegeleider en de organisator van game nights binnen Capgemini. Het uitvoeren van verschillende rollen geeft haar energie. Aishwarya gaat je in haar blog vertellen waar ze nog meer energie en passie uithaalt.
3
End User Services (EUS) - De werkplek: het meest complexe stukje IT
Iedere medewerker kent het: de IT-werkplek. Het is de toegang tot alle systemen en data in de organisatie. Vaak wordt het als vanzelfsprekend gezien dat het allemaal soepel werkt. Maar achter een goed functionerende werkplek gaat een hoop complexiteit schuil. Frank gaat je er meer over vertellen in zijn blog!
6
Een dag in het leven van Tieme Pool
Het is vroeg in de morgen en Tieme Pool zit in de trein met zijn laptop op het tafeltje voor hem. Niet iedereen vindt het een prettig vervoersmiddel, maar Tieme kan vaak toch een zitplaats vinden en ongestoord te werk gaan of naar buiten staren. Zo bracht hij uren door in de trein naar onder andere Amsterdam, Düsseldorf, Utrecht en Amersfoort. Tijdens al die uren heeft hij al gemaild, gelezen, geleerd, PowerPoints gemaakt en ga zo maar door. In dit blog lees je meer over Tieme en zijn werk bij Capgemini!
9
Een inkijkje in het leven van een privacy consultant
‘’Wat doe jij nou precies? Iets met privacy toch?’’ Dit soort vragen krijgt Kim Anne regelmatig. Ze doet wel 'iets met privary', maar zij zou haar werk te kort doen om het alleen bij dit simpel antwoord te houden. Ze doet veel meer dan alleen dat, daarom neemt Kim je mee in hoe haar dag eruit ziet!