2 1 3

Collega's vertellen

Benieuwd hoe onze mensen het werken bij Capgemini ervaren?
Wat voor projecten zij draaien en wat zij écht leuk vinden aan hun werk?
Lees dan vooral hun verhalen.
Vertaler tussen beide werelden: de gebruikers en de bouwers
Een vernieuwend pensioenadministratiesysteem uitrollen, én een nieuwe uitvoeringsorganisatie. Voor deze ambitieuze plannen zocht Capgemini iemand met veel ervaring in de pensioenuitvoering. En die vooral wist hoe het níet moest.
Grenzen verleggen met Einstein’
Werken met Einstein van Salesforce, meer functionaliteiten dan ooit integreren en zo je klant van tien schermen naar één helpen. Marie-Louise de Groot vertelt hoe zij en haar team de grenzen verlegden van hét internationale crm-systeem.
‘Ik heb alleen maar mensen om me heen met dezelfde drive’
Er is geen betere plek denkbaar voor Özge Karaoglu (27) dan Capgemini. De medior software engineer ademt en droomt programmeren. Bij het Front End Track-programma haalde ze het ene certificaat na het andere. Nu staat de energieke young professional in de startblokken voor haar eerste opdracht.
De 5 voordelen van Oracle Integration Cloud
Werk je al met Oracle Integration Cloud? Zo niet, lees dan eens wat onze integration consultant Ling Ko schrijft over dit superhandige cloud-based integratieplatform. In haar blog noemt ze vijf redenen waarom je niet meer iets anders zou moeten willen.