2 1 3

Collega's vertellen

Benieuwd hoe onze mensen het werken bij Capgemini ervaren? Wat voor projecten zij draaien en wat zij écht leuk vinden aan hun werk? Lees dan vooral hun verhalen.
0
Controle over het weer
Wat hebben werken bij Capgemini en het weer met elkaar gemeen? Geen dag is hetzelfde! Maar waar het weer weinig invloed heeft op mijn werk bij Capgemini, heeft het dat op de hobby van Adriaan van Zetten hobby des te meer… Adriaan gaat hier meer over vertellen in zijn hobby.
3
Hoe haal ik het meeste uit mijzelf
Inmiddels werkt Hans Hilberdink een maand of negen bij Capgemini als young professional. Een van zijn doelen was om aan zijn hard en soft skills te werken. Dit gaat helaas niet vanzelf, maar gelukkig is er binnen Capgemini de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen. Daar gaat Hans je meer over vertellen in zijn blog.
6
Hoe ik terechtkwam bij Capgemini Invent
Toen Tim Gruijters vorig jaar zijn master Organization studies afrondde, wist hij een ding zeker; hij wou niet meteen werken. Hij pakte zijn backpack en ging een half jaar op reis. Een fantastische ervaring! Toch begon er de laatste maand een gevoel op te borrelen: ''wat als ik terug ben?'' en ''hoe ziet mijn leven er over een tijdje uit?''. In dit blog neemt Tim je mee op avontuur!
9
Bijdragen aan een veilige digitale transformatie
Ons Cybersecurity Chapter “New Business Enabling Security Services” helpt bedrijven nieuwe digitale mogelijkheden te benutten, door onderliggende processen en bouwstenen als bijvoorbeeld Cloud, DevOps, OT, IoT, AI en Blockchain op een veilige wijze in te zetten binnen de te ontwikkelen innovatieve toepassingen, producten en diensten van onze klanten.