2 1 3

Collega's vertellen

Benieuwd hoe onze mensen het werken bij Capgemini ervaren? Wat voor projecten zij draaien en wat zij écht leuk vinden aan hun werk? Lees dan vooral hun verhalen.
0
5 Tips voor een sollicitatiegesprek via Skype
Door het thuiswerken raken we meer gewend aan video-calls. De ongemakkelijkheden met je collega’s (“Kunnen jullie mij zien?!” en “Je loopt weer vast!”) worden minder en katten die door het beeld komen stuiven lijken al bijna normaal. Maar wat als je voor het eerst gaat solliciteren via Skype? Wij geven je 5 tips in dit blog!
3
Tijd is kostbaar, doe er wat mee!
De werkdagen van een consultant zijn vaak bomvol. Time management speelt hierbij een belangrijke rol. Met name voor Young Professionals is dit nog lastig. Daarom gaat deze blog over time management. Hopelijk helpen sommige tips en kun jij je dag nog efficiënter indelen!
6
Vliegende start van mijn carrière
Ashley Baboeram Panday is 26 jaar en bijna anderhalf jaar business analyst bij Capgemini. Toen ze hier kwam werken, kwam ze in een traject terecht dat speciaal voor Young Professionals is, de associate masterclass. Ashley gaat je er meer over vertellen in haar blog!
9
Stagelopen bij Capgemini: het verhaal van een HR student
Tijdens zijn meewerkstage op de afdeling Corporate Recruitment en het Stagebureau probeert Tobias Bremers zich te ontwikkelen tot een volwaardig HR-professional. Hoe zijn dag eruit ziet? Tobias vertelt je er meer over in zijn blog!