2 1 3

Collega's vertellen

Benieuwd hoe onze mensen het werken bij Capgemini ervaren? Wat voor projecten zij draaien en wat zij écht leuk vinden aan hun werk? Lees dan vooral hun verhalen.
0
Vrouwen zijn natuurlijke leiders en altijd klaar om ongeziene kansen te benutten.
Waar men een aantal jaren geleden nog verbaasd opkeek bij het horen van een vrouw in de IT, is dat tegenwoordig allang niet meer zo. Tenslotte heeft kennis en kunde niets te maken met je geslacht en brengt een goede man/vrouw balans juist vaak weer nieuwe inzichten. Hoe collega Vatsla Bhardwaj, AWS solutions architect bij FS, die balans ervaart? Ze vertelt ons er alles over.
3
Ik krijg echt energie van mijn werk
Als ervaren consultant binnen de financiële sector startte ik ongeveer een jaar geleden bij Capgemini Invent. Ik wilde namelijk meer doen met technologie en werken aan grote klantaccounts. Daarnaast had ik de ambitie om teamleider te worden en Capgemini Invent gaf mij die mogelijkheid. Hoe ik het werken bij Capgemini Invent ervaar? Ik vertel je er alles over.
6
Leiding nemen en je eigen toekomst vormen kan bij Capgemini
In ruim 12 jaar tijd heeft Arwin Bisoen in meerdere rollen en tijdens diverse projecten veel van Capgemini gezien, in verschillende keukens kunnen kijken en bovenal zichzelf verder ontwikkeld. Hoe dat allemaal zo is gelopen? Arwin vertelt het in zijn verhaal.
9
In 5 jaar van junior developer naar solution architect
Terwijl ik deze blog schrijf zit ik bij een van de leukste developers evenementen van Capgemini: de Coding Nights. Een mooie setting om mijn verhaal te schrijven, nietwaar? Ik neem je mee in mijn loopbaan bij Capgemini. En vertel je onder andere hoe ik van een junior developer doorgroeide naar solution architect.