2 1 3

Collega's vertellen

Benieuwd hoe onze mensen het werken bij Capgemini ervaren? Wat voor projecten zij draaien en wat zij écht leuk vinden aan hun werk? Lees dan vooral hun verhalen.
0
‘Ik viel bijna van mijn stoel van het juichen’
Genomineerd worden voor de Young Professional of the Year Award en uiteindelijk ook nog naar huis gaan met de prijs. Het afgelopen jaar was voor Aishwarya Dhall (23) ware een rollercoaster. Hoe zij de periode heeft ervaren en wat zij gaat doen met de prijs? Aishwarya vertelt ons er alles over.
3
Goud voor het Capgemini schaakteam
Op 28 september 2018 vond in Apeldoorn het jaarlijkse Nederlands Kampioenschap Bedrijvenschaak plaats. Met schaakmeesters van verschillende (grote) organisaties, is de competitie ieder jaar weer groot. Maar dit jaar trokken wij aan het langste eind. Want 20 jaar na de hattrick, bracht het Capgemini schaakteam de trofee eindelijk weer thuis.
6
‘Een robot programmeren voor een Defensie event. Dat was echt tof!’
Anniek houdt van surfen, sushi én robots. Dat is haar drive en waar je haar echt wakker voor kunt maken. Maar hoe komen haar drijfveren terug in haar werk? En wat maakt werken bij Capgemini zo leuk? In dit blog vertelt Anniek ons er alles over.