2 1 3

Collega's vertellen

Benieuwd hoe onze mensen het werken bij Capgemini ervaren? Wat voor projecten zij draaien en wat zij écht leuk vinden aan hun werk? Lees dan vooral hun verhalen.
0
Zonder IT-achtergrond zit je hier ook op je plaats!
Sinds Februari 2019 is collega Wouter Gowdy in dienst bij Capgemini. Hoe heeft hij zijn eerste jaar ervaren? Hij vertelt het je in zijn blog.
3
Hart voor techniek
12 jaar geleden was de Wednesday Evening Training tot leven geroepen bij Capgemini. Hans van Rijs begon dit initiatief. Dat kwam uit een plek van passie en liefde voor techniek. Hans gaat je in zijn blog vertellen waarom hij dit initiatief was gestart en wie hij is.
6
Tijdens je stage echt een verschil maken?
Een jaar geleden begon Kiran Bansi met zijn zoektocht naar de perfect stageplek. Hij had veel gesprekken bij verschillende bedrijven, maar de opdrachten waren niet uitdagend genoeg. Kiran kwam toen Capgemini tegen op een beurs. Na een gesprek goed gesprek met Peter Paul Tonen, wist hij het meteen, ''dit is het!''
9
Mooie momenten, dankbare mensen
In deze dagen voor kerst proberen we allemaal een balans te vinden tussen ons leven en dat van anderen. Sophie Laas deelt in deze blog haar blik op deze balans binnen het Capgemini van nu: een mooi evenwicht tussen mens, machine…en boom.