2 1 3

Collega's vertellen

Benieuwd hoe onze mensen het werken bij Capgemini ervaren? Wat voor projecten zij draaien en wat zij écht leuk vinden aan hun werk? Lees dan vooral hun verhalen.
0
Stage met een écht resultaat!
Een product maken voor een grote klant, je product testen bij echte gebruikers, samenwerken met andere stagiairs, nieuwe technologieën leren en uiteindelijk een echt resultaat neerzetten. Spreken deze onderwerpen je aan of wil je meer weten? Lees dan deze blog om meer te ontdekken.
3
Op stage bij Capgemini: het verhaal van een HKU Game Art student
''Wat heeft een Game Artist nou te zoeken in de corporate IT-wereld?'' Dat is een vraag die Demi Slot vaak te horen had gekregen afgelopen paar maanden. In dit blog gaat Demi je vertellen hoe ze bij Capgemini terecht is gekomen en hoe leuk het is om hier stage te lopen!
6
Hoe ziet een dag van een Capgemini stagiair eruit?
Björn neemt je mee en laten zien hoe een werkdag van een stagiair bij Capgemini eruit ziet. Zijn wekker gaat al om 05:30, hij maakt zich dan snel klaar want hij heeft een lange dag voor de boeg. Björn komt helemaal uit Tilburg, dus hij heeft een lange reis voor de boeg richting Leidsche Rijn. In dit blog gaat Björn je meer vertellen over hoe zijn dag eruit ziet hier bij Capgemini.
9
Dansen voor nieuwe energie: salsa, bachata & kizomba
24 jaar en ze werkt inmiddels 2,5 jaar bij Capgemini. Aishwarya Dhall is software engineer, hardware engineer, trainer, stagebegeleider en de organisator van game nights binnen Capgemini. Het uitvoeren van verschillende rollen geeft haar energie. Aishwarya gaat je in haar blog vertellen waar ze nog meer energie en passie uithaalt.