2 1 3

Collega's vertellen

Benieuwd hoe onze mensen het werken bij Capgemini ervaren? Wat voor projecten zij draaien en wat zij écht leuk vinden aan hun werk? Lees dan vooral hun verhalen.
0
‘Treintje’ komt zo
Lang wachten op een bus, metro, tram of trein? Daar wordt niemand blij van. Vooral niet in de stromende regen of op een koude winterdag. In dat geval is het fijn als je weet dat binnen tien minuten de volgende al komt. Aan Capgemini de taak om de grootste vervoersmaatschappij van Nederland te helpen deze nieuwe dienstregeling te implementeren.
3
Een zachte landing
Een compleet nieuwe omgeving, met nieuwe collega’s is toch een beetje spannend, nietwaar? Daarom vertelt Hans Hilberdink je deze keer over zijn eerste maand bij Capgemini. Hoe hij werd ontvangen op zijn eerste dag tot aan wat hij de eerste maand allemaal bezighield. Zo weet jij straks precies wat je kunt verwachten.
6
Van bedrijfskundige naar development engineer
Toen Jeffrey in 2011 aan zijn studie Economie & Bedrijfskunde begon, had hij nooit verwacht dat hij uiteindelijk een stap zou maken richting de IT. Hoe Jeffrey hier terecht kwam? En, welke indruk hij heeft van zijn werk en de wereld waarin hij actief is? Je leest het in zijn verhaal!
9
Human centered innovatie voor de luchtvaart
Interfaces die zó ingewikkeld zijn dat je er een training voor nodig hebt, mobiele apps zonder gebruikerswaarde, websites zonder interactie die vooral informatie zenden; lange tijd stond de eindgebruiker niet centraal. Hoe verander je dat?