2 1 3

Collega's vertellen

Benieuwd hoe onze mensen het werken bij Capgemini ervaren? Wat voor projecten zij draaien en wat zij écht leuk vinden aan hun werk? Lees dan vooral hun verhalen.
0
Wat doe je als de hackers al binnen zijn?
Wereldwijd zijn er 26 miljard apparaten die gebruik maken van het internet, waarvan de meeste met gebrekkige beveiliging. Cyberaanvallen worden steeds meer geavanceerd en winstgevend. Statistisch gezien; ben je al gehackt.
3
Overdag hard werken, ’s avonds de stad verkennen
Voor een tof Salesforce project bezocht collega Raymon Lokollo in een paar maanden tijd niet alleen Porto, Antwerpen én Barcelona. Maar zorgde hij er, samen met zijn team, voor dat alle Europese vestigingen van de klant vanaf nu uniform kunnen werken. Een flinke klus, met een mooi resultaat. In zijn blog vertelt Raymon er alles over.
6
Cyber security? Ik ben helemaal niet technisch, dus dat is toch niets voor mij?
Dat zijn interesse in digitalisering, het veiligheidsdomein én gedragsverandering allemaal in één rol zou samenkomen? Dat had collega Fokko Dijksterhuis nooit gedacht. En zeker niet in de rol van cyber security consultant. Gelukkig werd hij getipt en werkt hij inmiddels al anderhalf jaar met veel plezier bij Capgemini Invent. Hoe Fokko zijn werk eruit ziet? Hij vertelt je er alles over.
9
Wat je écht hebt gemist tijdens Frontend Love en VueJS!
Op 13, 14 en 15 februari vonden de conferenties Frontend developer Love en VueJS Amsterdam plaats . Events die je zeker niet mag missen en daarom waren wij, namens Capgemini, aanwezig. Florian van der Wielen blikt terug.