2 1 3

Collega's vertellen

Benieuwd hoe onze mensen het werken bij Capgemini ervaren? Wat voor projecten zij draaien en wat zij écht leuk vinden aan hun werk? Lees dan vooral hun verhalen.
0
Een kijkje in de keuken
Martijn van Leeuwen kwam met een gezonde dosis wilskracht en motivatie bij Capgemini terecht. Hoe waren zijn eerste weken hier en voelde hij zich op zijn plek? Dat vertelde Martijn in zijn vorige blogs. Nu gaat hij je meer vertellen over zijn huidige situatie bij Capgemini, zijn project en de pad die hij bewandelt om een ware professional te worden.
3
I'm the master of my own destiny
Sinds een jaar werkt Meija Bossert voor de business unit Insights & Data bij Capgemini. Als Young Professional kon ze direct aan de slag bij een grote multinational in voedingsmiddelen en persoonlijke verzorging. Een mooie start van haar carrière, in dit blog gaat Meija je er meer over vertellen!
6
Doen waar je gelukkig van wordt
Nadat Laura haar diploma had ontvangen, wilde ze zo snel mogelijk een leuke en passende baan vinden. Tijdens het schrijven van haar motivatiebrieven en het voeren van sollicitatiegesprekken, werd Laura door haar zwager geïntroduceerd Bij Capgemini. Na een belletje met de recruitment team, mocht Laura op gesprek komen..
9
Waar COMMITment is, is een weg
De carriére van Melanie begon ooit als freelance copywriter. Eigen uren bepalen, creativiteit verkennen in uitdagende onderwerpen en hun klanten en dat allemaal lekker vanuit de comfort van haar huis. Maar na vier jaar was de koek op. De uitdaging verdween en de hunkering naar een nieuw avontuur kwam. Met haar beperkte ervaring en taalkundige achtergrond, werd ze software developer. De switch was intens. Melanie deelt haar avontuur in deze blog!